1.
farina de galeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Indústria. Energia
[...]
|
2.
farina de galeta
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Ciències de la salut
Pa torrat i ratllat. [...]
|
3.
arrebossar
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cobrir amb una capa de morter, calç, ciment o guix (el parament d'una paret, d'un mur). Cobrir amb una capa d'ou batut i farina, pa ratllat o farina de galeta (el peix, la carn, etc.) abans de fregir-los. Cobrir, tapar, embolicar. [...]
|
4.
farina
Font
Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pólvores obtingudes de la molta de grans de cereals, especialment del blat. Un sac de farina. Farina de sègol, d'ordi, de blat de moro. farina de galeta Pa torrat i ratllat emprat sobretot per a arrebossar un menjar. fer la farina blana Obeir per obligació, per por, sotmetre's [...]
|
5.
arrebossar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina o farina de galeta abans de fregir-lo. [...]
|
6.
galeta
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 gastr galleta. 2 [pa de munició] galleta, bizcocho m. 3 mar [ornament de l'arbre] galleta. 4 fig [bufetada] galleta, bofetada, cachete m. 5 galeta picada [farina de galeta] pan rallado. [...]
|
7.
escalopa
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Tall de carn magra o de peix arrebossat d'ou i farina de galeta. [...]
|
8.
arrebossar
Font
Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica
Alimentació. Gastronomia
Cobrir un aliment d'una capa d'ou batut i farina, de farina de galeta, etc. abans de fregir-lo. [...]
|
9.
farina
Font
Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 harina. 2 [pólvores vegetals o animals] harina. 3 farina de galeta pan rallado. 4 farina de lli harina de linaza. 5 farina de peix harina de pescado. 6 farina d'ossos agr [adob] harina de huesos. 7 farina làctia harina lacteada. 8 fer la farina blana fig i fam ponerse más suave que un guante [...]
|